IŠČI

Goldex

PoPasje © 2014

Privacy Policy Privacy Policy

PoPasje

OPIS TEČAJA "ŽIVLJENJE S PSOM"

KAJ SE BOMO NAUČILI?

Trdno verjamemo, da je pes človekov najboljši prijatelj. S tečajem "Življenje s psom" želimo nadgraditi vez psa in lastnika ter ju hkrati varno in vzorno umestiti v urbano okolico.

Tečaj je namenjen psom, starosti nad 6 mesecev. Zavzema praktični in teoretični del vzgoje ter oskrbe psa, učenja reakcij v nepredvidljivih situacijah, vedenja v novih okoljih. Zasnovan je tako, da pripravi lastnika ter psa na skupno življenje, uči uspešne komunikacije ter gradi na medsebojnem odnosu. Postavlja temelje za uspešen vseživljenjski odnos med lastnikom in psom ter uči vzorno in umirjeno vedenje v urbanem okolju.

Tečaj je sestavljen iz dveh delov "Življenje s psom I" in "Življenje s psom II". Prvi posveča največ pozornosti osnovam poslušnosti ter pravilnim interakcijam z zunanjim svetom, pri čemer je največji poudarek pri izobraževanju lastnika. Drugi del pa predstavlja večji zalogaj za psa, večje motnje v okolju, izogibanje skušnjavam ter spodbuja k 100% osredotočenosti na lastnika.

Na koncu vsakega tečaja se izvede interni izpit preverjanja znanja. Po opravljenem izpitu tečajnik prejme PoPasje diplomo ter mnoga darilca.

Za več informacij pokličite: Marko - 070/990-123; Dona - 041/328-171

"Življenje s psom I":

Tečaj zajema najmanj 15 ur dela v urbanem okolju. Cilj tečaja je naučiti lastnika pravilne komunikacije in dela s psom, soočanja z različnimi situacijami, psihologije in razumevanje psa s poudarkom na poslušnosti v urbanem okolju.

"Življenje s psom II":

Tečaj zajema najmanj 22 ur dela v urbanem okolju. Vajam poslušnosti se dodaja večje skušnjave in izzive za psa, ki spodbujajo k umirjenem soočanju z novimi stvarmi ter vzornim reakcijami. Velik poudarek je na odpoklicu z velikimi količinami motečih dejavnikov ter umirjenostjo psa v vsakodnevnem vrvežu.

CENIK

"Življenje s psom I" - 140 eur

"Življenje s psom II" - 210 eur

Možno plačilo na dva obroka.