KDO SMO?

NAŠI CILJI MISSION

ČLANI

IŠČI

Goldex

PoPasje © 2014

Privacy Policy Privacy Policy

PoPasje

Borba za dobrobit živali

1

Želja po idealnem svetu, polnem spoštovanja in zavedanja odgovornosti do živali, se zdi mnogokrat utopija. Verjamemo, da je vsako živo bitje dragoceno in si zasluži živeti, zato se borimo za živali, za pravice, udeležujemo se protestov, organiziramo dobrodelne akcije.

Vzgoja in izobraževanje iz področja kinologije

2

Dona Gomilšek Marko Stojanović

Skrbnike psov učimo pravilnega odnosa ter odgovornosti nad lastništvom psa, pomena izbire pasme, načinov učenja ter komuniciranja s psom, organiziramo izobraževalne tečaje, obiskujemo vrtce ter šole.

PoPasje predstavlja sožitje med človekom in psom, ki se z življenjskim ciklom nadgrajuje v nove dimenzije sporazumevanja.

Društvo PoPasje sestavljajo mladi, nadebudni posamezniki, veliki ljubitelji psov, raziskovalci kinologije, aktivisti za pravice živali, prostovoljci v zavetiščih in društvih za zaščito živali.

Smo nova generacija "pasjeljubcev", ki na pse gledamo kot na enakovredni člen današnje družbe. Svojo ljubezen do psov ter željo po raziskovanju njihovega sveta želimo razširiti tudi med druge ljudi.

Naj vsak pes najde svoj ljubeč kotiček na Zemlji!

Nova priložnost za pasje brezdomce

3

V sodelovanju z DZZŽ Posavje ter zavetišči, glede na razpoložljivost kapacitet, nudimo začasno zatočišče brezdomnim psom, socializacijo, učenje, okrevanje ter jim skušamo poiskati nov, odgovoren dom.

Dario Srpčič Katja Kostevc

MNENJA O POPASJE

V 18 letih psičkinega življenja nismo nikoli razmišljali, da bi jo pustili v varstvu, zdaj pa, ko gledam te vaše fotografije, si vsakič znova rečem: "evo, tukaj pa bi jo pustila". Bravo!

Vesela sem in čutim veliko zadovoljstvo, ko vem, da je moj kuža v dobrih rokah in v dobri družbi v varstvu. Posebna pohvala gre vašemu zavzemanju za zapuščenčke in ves trud ki ga vlagate v njihovo dobrobit in socializacijo. Hvala ker ste!

Moj Paxxi je bil pred 3 leti vajin prvi varovanček. Dejansko ne vem, če sem se vama kdaj zares dovolj zahvalila, ker sem lahko bila 2 tedna popolnoma brez skrbi, ker sem vedela, da je zanj poskrbljeno "kot se šika".

Glede na mojo izkušnjo z Ashy v varstvu, se sploh ne more reči, da ste "hotel", ker se imajo kužki pri vas tako dobro, kot da so prišli v njihov "drugi dom" in jih lahko resnično pustiš pri vas brez strahu in skrbi. Super ste!

Maja P.

Maja P.

Jasmina K.

Jasmina K.

Tjaša P.

Tjaša P.

Eva Š.

Tjaša P.